Vad är det som händer

image

Gick hem från dagis nu innan jobb, har i en vecka bestämt att idag skulle det springas!!!! Jag sitter rakt upp och ner och brottas med den värsta motståndskraften jag stött på- jag vill inte springa, jag vill inte alls springa, jag dör hellre typ!! Vad är det som har hänt? Innan tränade jag på alla lediga tider jag hade, så fort jag kunde stod jag på bandet, nu går jag inte dit! Det här har jag brottats med ett tag, det är katastrof rent ut sagt, jag kommer inte iväg no matter What!! Det är precis som en elak jävel satt sig på ena sidan och bara säger NEJ!

hur som haver jag tänker att det vänder, snart kanske i morgon! Jag ursäktar det hela med att man ska lyssna på sin kropp, men jag mår ju så mycket bättre när jag tränar och är smal!

Nu ska kaffet drickas upp och sen ska det jobbas en tisdag som denna!

later Honeys!!!

1 kommentar till “Vad är det som händer

  1. Hej,

    Av en slump stötte jag in på din blogg och läser nu nedanstående inlägg och det känns som jag har skrivit det själv, jag har i hela mitt liv ALLTID tränat och var precis som du säger nästan manisk till det men på senare tid kommer jag INTE iväg hur jag än bär mig åt. Har gått upp i vikt och tar varje dag med mig väskan till jobb men åker ändå hem efteråt..märkligt hur man inte kan vända den dåliga spiralen!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg