Att läsa mellan raderna!!

antingen vill man inte förstå, eller så är man trög, eller så vill man bara kasta lite skit!

Jag dömmer ingen, jag analyserar och funderar över fenomen i samhället, det är sjukt intressant!!!!! Finns inget roligare än att analysera grupper och just den nya medelklassen är tacksam att analysera!

De som känner mig vet att perfekt är långt ifrån vad jag anser mig själv vara, jag bloggar ju ärligt och öppet om mitt liv, mina tillkortakommanden och mina psykbryt på barnen när det blir för mycket och jag inte riktigt reder ut det, men en sak är jag säker på och det är att jag med säkerhet till 98% är en bättre och en bra människa idag- jag gör fortfarande massa fel och det blir fel ibland!!! Jag är den första att erkänna när det blir galet! Så perfekt nej men jag är mig själv, jag gör inte som alla andra, jag köper inte samma saker som alla andra och jag är inte skitnödig!!!!!

Godnatt o puss o kram

Rekommenderade inlägg