Vi tar det piano kan ni tro…

image

Vi är så inne i semester lunk att det är sjukt allt går i slow motion, vi är så chill!!! Sonen har tappat tand nr 2, vi har de bästa sovmorgnar, alla i en hög, vi har ätit Yoggi bost nya smak Nutella idag, vi har varit i Stapelbäddsparken och killarna har rastat sig, jag och Z har försökt gå på rea- misslyckades vi orkade inte, vi har gjort kyckling fajitas som blev fab, vi tvättar lite, vi går runt i underkläder hela familjen, ja vi har semester de luxe!!!! Så jävla jävla skönt!!

Har tänkt mycket på hur mycket alkohol det florerar på Instagram, det är sjukt, vissa människor har inte en bild utan alkohol! Jag tycker personligen man ska tänka på sina alkohol vanor extra mycket om man har barn och det är mycket barn inblandade! Alkohol och barn hör inte ihop alls, det är farligt att dricka varje dag på semestern i tex 4 veckor, det är inte säkert man kan sluta sedan!

viktigt att tänka på- alkohol och barn hör

inte alls ihop!!

later!!!

Rekommenderade inlägg