Att inte göra någonting!!

image

Vi gör inte mycket, vaknar sent och tittar ut och sen bestämmer vi, bråkar med samvetet om att semestern suger för vi inte gör något- läs solen skiner inte, och att det är underbart med all denna tid för varandra! Jag tror man får lite panik för sen är det ett år till nästa gång man är ledig! Vi har haft fantastiskt väder de sista tre åren så jag var helt säker på att det skulle ordna sig i år med, jag är helt nöjd om man bara kan gå till stranden varje dag sen ordnar sig allt annat, men nu ser det mörkt ut och då får jag ångest, ångest över att vi inte gör någonting fast det gör vi, men det känns så jobbigt att vi inte kan ta oss till stranden för då har man liksom dagens aktivitet klar, nu måste man ändå kom på något litet varje dag! Hursomhelst så har vi det bra bara min hjärna som spökar runt!! Häromdagen var vi hos vänner, vänner så fina att hjärtat slår volter! Så enkelt, så opretentiöst och så fint! Det lever jag på länge! Fina fina familjen! Igår tog sig tant ut och tog ett par tapas och ett glas på lilla torg med två fantastiska kvinnor, det var härligt och hemma redan vid nio, då hämtade jag upp familjen som var ute och spelade hockey på rullskridskor! Nu frukost sen stalelbäddsparken igen!!!!

puss o kram

Rekommenderade inlägg