Stapelbäddsparken the place to be!!

image

Vi hänger i Stapelbäddsparken mesta delen av tiden, igår gick vi vid ett tiden och köpte mat med hem vid halv åtta!! Det är livet det, sköns häng, fina vänner och lite sol eller moln ja då är vi i hamn! Sen dricks det latte, ett par om dagen, mest för att överleva och vakna om morgonen! Idag har vi fikat hos fin vän, det ösregnade på vägen dit och var strålande sol på vägen hem, så vi var helt svettiga i gummistövlar och regnkappor på vägen hem! Köpte Nespresso kapslar och champagne glas i Illtala affären och ett paraply till Z!

nu sitter vi och väntar på den bästa- lillebror kommer och mellanlandar hos oss innan Kivik! Det ska bli ur nice, de två kommande veckorna ska vi försöka ta oss till Köpenhamn och Zoo, Göteborg, ha kalas för Ryder och fira Martin’s syster som blir 30, ganska lagom sådär i slutet på semestern!!

puss o kram

Rekommenderade inlägg