Igår Tivoli idag begravning- livet!!

image image

Igår stack vi till Köpenhamn och Tivoli med följde min lillebror också, vi hade en fantastisk dag och det åktes mellan ett på dagen och elva på kvällen konstant, alla utom jag som inte kan åka karuseller! Fantastiskt och supertrevligt på alla sätt och vis och vi slocknade alla väl hemma efter en vild diskussion  om det är rätt eller fel att ha åsikter om människors sätt att göra konst- när man tycker någon kopierar och härmar är det då ok att tycka att det är skräp??? Vi kom inte fram till något mer än att man kan sälja kattskit och man bara har rätt köpare!

idag var mindre kul då jag skulle på begravning och det är ju aldrig kul, det blev en otroligt fin begravning och sången var makalös och i kistan låg en stilig och urhärlig man! Som jag grät och efteråt fick jag huvudvärk av allt gråtande! Sen följde en superb middag hemma hos frun och min barndomsvän, var så mätt efteråt och överallt satt de finaste bilder på denna tjusiga man! Tack för att jag fick dela denna stund med Er!

håll om varandra och var snälla!!!

Rekommenderade inlägg