Lugnet till en helt ny nivå!

image

Vad gör vi i det underbara vädret? Hänger runt, sover ut- shit vad vi sover länge länge, e ute typ Stapelbäddsparken eller som igår på Sibbarb hela dagen! Där var det någon slags festival så sonen testade massa nya roliga saker bla Skimboard som var någon slags surfbräda, sen sprang han inne i en en stor plastboll på havet! Dagen avslutades sent och vi var hemma vid tio- tiden då hade Z redan somnat! Vädret är ju katastrof men igår hade jag klänning hela dagen och kvällen utan att frysa ihjäl, man får göra det bästa av situationen! Annars ja vi tar det lugnt, jag har rensat och städat ett rum då och då så snart är alla skåp och lådor i hela lägenheten organiserade och rensade- det känns skönt, skänkt mycket kläder och leksaker till Myrorna, kastat och lagt saker där det ska vara, gjort inventering bland barnens alla kläder, rensat ut och tittat vad som behövs! Testat alla tuschpennor och kastat de som inte går att använda ja ett litet projekt om dagen har jag gjort inte för stort och inte för länge! Idag ska vi se om det blir Zoo i Köpenhamn eller hamnfestivalen igen!

Later Honeys!!!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Lugnet till en helt ny nivå!

  1. Läser ofta din blogg den är ärlig verkar det som och det är hög igenkänning!Jag har en 6 åring och em treåring. Skönt att bara vara med familjen och ta dagen som den kommer.. Ser verkligen inte fram emot ekorrljulet:(
    Kan du inte berätta mer om vad du tränar och hur du äter för att komma iform
    efter sommaren.
    Behöver själv pepp!
    Ha en bra semester och fortsätt blogga.

Comments are closed.