Borta bra men hemma bäst!!!

image

Hemma efter två dagar i Göteborg, Hotell Post, Liseberg och så åt vi på Lou Lou som Martin inrett, det var kul att se då min lillebror gjort toaletterna! Idag körde vi Liseberg och vi var inte imponerade alls, av 40 karuseller var det nästan hälften R inte kunde åka, spökhuset skulle man vara 140 cm och det kostade 60 kr fast han hade stora åkpasset, massvis med folk- aldrig sett så Mycket folk och hel jävla kaos på hotellet i morse vid frukost- trodde vi var på Finlands färja med en miljon passagerare, inget gott att äta och bara kaos!! Hatar när hotell frulle är dåligt, det är licksom tjusningen med att bo på hotell att äta världens frulle!!! Ett måste är färskpressad juice utan det inge bra!

nä i morgon ska jag njuta näst sista sovmorgon innan jobb och sen avverka ett gäng ärenden innan R födelsedag på söndag!!!

later!!!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Borta bra men hemma bäst!!!

 1. Hej!
  Vad synd att du upplevde att vår frukost var så dålig. Under vissa perioder när hotellet är fullbokat brukar även frukostmatsalen vara fullbelagd. Speciellt sista timman innan vi stänger och då blir det, precis som du säger, väldigt mycket folk, och i vissa fall hinner vi inte fylla på i tid. Vi jobbar ständigt på detta och hoppas att vi kan bli bättre med tiden.
  Ett tips, om du vill komma tillbaka till oss igen vilket vi hoppas att du gör, är att du lyxar till det med roomservice, så slipper du trängas. Kontakta oss innan ett eventuellt nytt besök så ska vi göra vårt bästa för att åtgärda dig.

  Ha en strålande bra dag!
  Bästa hälsningar Lars Olemyr, Guest Service
  lars.olemyr@choice.se

Comments are closed.