Rutiner är A och O!!

image image

Nu så flyter vardagen på igen, upp och hoppa lilla loppa!! Hahaa, men ändå mjukstart denna vecka då jag bara jobbar tre dagar och bara 10-18 pass och bara ett barn att lämna då kan vi sova en halvtimme längre! Så att mjukstarta är att föredra men barnen är helt döda på morgonen sjukt att se, de är kvälls barn som gillar att vara uppe och sova länge, inge bra när man är liten och ska upp och hoppa tidigt varje dag!

Jag är tillbaka på min 1200 kcal med träning i någon form varje dag det finns tid, så denna vecka har jag gått hem från Emporia och idag hem från dagis, lyft hantlar, squats och utfall så sitter inne med en sån sjuk träningsvärk överallt att jag typ haltar fram, ser stelopererad ut, och kommer knappt upp från toan om jag satt mig så ont har jag!

vi har firat en sjuåring med blommor och blad och släkten i helgen blir det kompisar, och så skall mannens syster som blir 30 år firas, så det är som vanligt full kareta! Det är faktiskt skönt med rutiner och komma tillbaka efter lång skön ledighet, nu ska bara fläsket bort också!!!!!

puss o kram ses på stan

Rekommenderade inlägg