Helg i mitt hjärta forever!!

image image image

Det är helg, helt jävla fantastiskt och med ledig fredag, min sista lediga varje fredag nu blir det varannan, det får ju aldrig vara för bra i livet!!!! Jag har två sov morgnar framför mig, det är också helt underbart och i morgon är det 30- års fest för M’s syster men det blir tidig hemgång för R’s hockey träning startar på söndag 09:00!!! På söndag blir det kalas för R’s kompisar plus klass så det blev lite övermäktigt, 24 barn kommer tur 10 sagt nej och fyra har inte svarat alls och en saknade nummer, omg det ska bakas bullar och idag köpte vi två kilo godis men insåg att det var lite så vi måste köpa mer i morgon!

min mat och träning går super tackar som frågar, idag ligger jag på minus Fett då jag förbränt ca 1000 kcal idag och ätit ca1000 så lever lite på minus idag men det gör inget, jag ska försöka tappa 9 kilo på 10-12 veckor!!!! Det är mitt fokus just nu, träna och äta rätt!

längtar till i morgon och jag ska få sova ut!!!

later Honeys!!!!!!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Helg i mitt hjärta forever!!

Comments are closed.