Vi kommer leva längre nu!!!

image

Vi var på Tivoli i Köpenhamn med några av de finaste vi vet, de där som alltid lämnat energi, glädje och kärlek kvar, inget annat! Aldrig någonsin något annat, tänk att det finns! Underbart! Vi åkte efter att vi hade tagit det lugnt båda familjerna på morgonen och kom hem sent! Det åktes och det åktes, vissa karuseller tre- fyra gånger på raken och alla var så glada! Vilken jävla ynnest att kunna bjuda barnen på minnen och upplevelser som får plats i deras hjärtan! De två tjejerna ni ser här uppe de är de sötaste vänner, de är så gulliga ihop och ibland är de som två tanter, hahaaa det är fantastiskt att se!

Idag var det bowling kalas, hockey träning i ottan och maxa tvättstugan med sex maskiner mer han jag inte det finns nog fyra kvar, men vet du vad? Vem bryr sig det gör jag en annan dag!

I morgon alldeles för tidigt möte och sen jobb!

puss o kram och sov gott!!

Rekommenderade inlägg