Vaknar trollen på natten?

image

Blir människor extra bittra vid midnatt? Varför finns det så många sandlåde människor?? Du har gjort fel! Ja men du har också gjort fel!!! Eh, ok men vad har det med ditt fel att göra? Tar felen ut varandra? Måste vara sjukt jobbigt att leva med sandlåde människor och undrar om de själva är medvetna?

jag har inventerat i två dagar, jag är dränerad, jag är tom, jag ser bara två hundra femtio lådor med dukar i, jag ser två tusen saxar och jag ser femhundra sjuttiofem bit’s and bobs!!!!! Hahaaa! Inventera är det någonsin kul? Människor blir på sina bästa humör, all stress och skit kommer fram, tar med andra ord fram de bästa sidorna hos människor! Kul!

det här med mammor, småbarn, livet, stressen, jobbet,Vab, träning, handla, laga mat, tvätta och städa- vardagen!!! Om man aldrig själv jobbat heltid, hämtat och lämnat, handlat och sprungit runt som en galning under barnens småbarns år saknar man då förståelse? Eller är empati inbyggt? Hur kan man som kvinna själv inte vara så kompetent att man fattar och sätter sig in i andra kvinnors situationer? Småbarns åren är speciella år, alla kämpar som grisar för att få allt att gå ihop? Hur kan man inte fatta det? Och istället skuldbelägga och bli arg? Det övergår mitt förstånd! Jag tror det saknas några viktiga delar! Vi kvinnor ska hylla, stötta och förstå inte stjälpa utan hjälpa!!! Fy fan annars!

nu Cola zero, igår två enorma glas vin, eller enorma och enorma men två fulla kristall glas då, typ kanske 2 dl går det i! Jag behövde det igår så mycket!

puss o kram

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Vaknar trollen på natten?

  1. Those who tried to break you are expecting you to be in fight mode.
    Conquer them with your peace.

Comments are closed.