Världen är sjuk och vi måste leva här!

image image

Söndagar när männen åker till träning då sover vi länge och sen äter vi frukost i sängen eller soffan- föredrar inget av ställena då jag är så rädd för att spilla och tycker sängen den sover man i- men man lever bara en gång och vi har så himla himla mysigt! Jag dricker kaffe efter kaffe, vi har handlat bröd hos bagaren i porten i pyjamas och tiden tillsammans är balsam för min själ! Älskar älskar!!

 

Att vara ung tjej idag måste på många sätt vara fruktansvärt, de ideal som råder idag är absurda!! Kan komma på hundra saker de håller på med och lever efter som vi när jag växte upp aldrig någonsin reflekterade över vilket är jävligt skönt och livet blir lite lättare att leva men shiiiit vilka bekymmer de har idag, tänk bara att behöva varenda jävla dag raka och ta bort vart enda hårstrå på din kropp och behöva vara len som en babyrumpa, och för vem! Nu säger jag inte att alla sysslar med detta men många alldeles för många, och för att inte prata om kropparna!!!!!! Say no more!!!

puss o kram

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Världen är sjuk och vi måste leva här!

  1. Hej blev lite förvånad över detta inlägg :). Jag har fått intrycket av att du är väldigt mån om ditt utseende själv. Att ständigt banta, ansiktsbehandlingar, förstora bröst, botox mm. Att raka sig är litet jämfört med alla inlägg folk gör nuförtiden 🙂 bara en tanke

Comments are closed.