Kung Fidolin och Z!!

image image image

Min tjej fick ju vara med med andra tjejer och fota till Emma aka Att vara någons fru som äger denna portal’s nya Webbshop med de finaste kläderna till små söta tjejer fast prinsessor är nog mer passande! Idag la jag min första beställning, superfina kläder och jätte bra priser! In och shoppa massor är redan slut och kläderna finns inte i massor av vart plagg så jag hann inte köpa favorit klänningen med ugglor på!!!! WWW.kungfidolin.se

idag har jag haft Z hemma på min lediga dag och vi har haft det så himla mysigt, vi älskar frukost så det åt vi länge länge, sen gjorde vi ärenden och handlade mat, det blev en mil automatiskt!!

sen hämtade vi R och mulade Thai innan hockey träning och nu har vi tänt ljus och myser ännu mer!

puss o kram

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Kung Fidolin och Z!!

  1. Såg din fina tjej på Emmas instagram och tänkte först att henne känner jag igen och kom på att hon är din lilla underbaring. Så fin i alla klänningarna. Ha en underbar dag.

Comments are closed.