Ekorra mig hit och ekorra mig dit!!

när R började ettan och hans hockey drog igång på riktigt inte bara skridsko skola då slog det nog oss på riktigt att shiiiit det är bara hit och dit, du åker dit och jag åker hit och vi ses! Det är något varje dag, finns inte en enda dag utan måsten! Jag skulle kunna betala en miljon för att slippa gå upp samma tid varje dag, tänk att få sova 30 min längre och att det inte skulle göra att man kom försent till något, så jävla jävla underbart! Tänk om man varje dag hade fyra fem timmar kvar till barnen, tänk om!! Tänk om man varje dag orkade hångla med mannen länge länge!!! Tänk om man varje dag orkade laga supermat!! Tänk om!

Gick min mil hem nu frulle sen jobb, sen hämta upp barn efter hockey, sen hem, sen läsa läxa sen lägga sig för att gå upp i morgon och äta frukost, springa till bussen och gå till skolan och dagis!! Tänk om!!

puss o kram

Rekommenderade inlägg