Ledig helg som balsam för själen!

image image

Varannan helg när jag är ledig är det jag lever för, jag andas och är genuint lycklig de två och en halv dagarna, jag är så pepp att ibland blir det för mkt men denna har vi bara skrotat runt! Fredagkväll åt vi fantastisk pasta, det äter jag inte så ofta så jag njöt denna gång med salami något jag inte ätit på månader, som vanligt somnade alla i olika högar, lördagen bjöd på sovmorgon och en tur på stan för mig och Z, vi köpte Nespresso kapslar och present till kalaset R var bjuden på senare på dagen, då när vi skulle lämna Z och gå och fika med Z somnade hon och då passade jag och mannen på och åt fantastisk mat på Spoonery och tänka sig vi hann prata i två timmar, sen gjorde vi inte mycket resten av kvällen, vi tittade på två filmer och somnade sent, R hade extra träning på lördagen i tre timmar och så även på söndagen då var det vanlig träning och efter träningen åkte de till Kockum Fritid och körde egen träning, jag och Z har haft fina T på snabb kaffe och baby kläder leverans som nu ska vidare till lilla O!! Vi har tvättat hela dagen och gjort attack städningar på lite olika små ställen, vi har dammsugit och stor handlat och nu ska vi snart äta taco!!

i morgon är det jobb och jag längtar Inte!!!

puss o kram ses på stan

Rekommenderade inlägg