Det är som ett vakum…

image image

Det är som ett vakum, jag lever men ändå inte, jag lever ett liv här för att upprätthålla att jag lever men egentligen lever jag inte, inte just nu, jag kämpar för att överleva och jag kan inte skriva ut saker här, det går inte vilket är väldigt jobbigt men inom Sinnom tid kan jag! Men jag lever och verkar men gör precis bara det jag mäktar med och orkar, så här djupt nere var längesedan och jag måste UT!!!!!! Jag är på väg och det är lite att fixa på vägen men jag ska UT!! Måste annars dör jag!

så allting blir liksom lidande, jag glömmer, jag orkar inte, jag hinner inte! Idag fick jag iallafall kärlek av några av de finaste jag vet, sen kom mina föräldrar och hängde lite, har tvättat som varje helg, jobbade igår och ätit pannkaks tårta med barnen! Bäddat rent och dammsugit halva lägenheten!

Veckan som kommer bjuder på lediga dagar och ett stort bloggevent på lördag och då ska Inredningsfrun sova hos mig och vi ska dricka vin!

det blir nog bra ska ni se! Det är jobbigt när man måste upprätthålla en fasad när man bara vill skrika rakt ut och slå någon på käften! Men jag varken orkar eller vill berätta hur jag mår för alla och varför- men ibland går det ut över livet och då måste jag säga att det blir lite som det blir för jag mår inte bra! Men jag måste upprätthålla, måste för att överleva och för min familjs skull!

pussssss

 

 

1 kommentar till “Det är som ett vakum…

  1. Du, kämpa, håll ut, du är en underbar bloggare med ❤️ på rätta stället! Va rädd om dig⭐️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg