Att ta hand om sig själv!

image Före!imageefter!!imageunder tiden!!
 
 
I dag testade jag till min stora lycka för andra gången en ansiktsmask från May Beauty, the incredible face mask. Den svarta masken som ska ta bort pormaskar, död hud och motverka akne cirkulerar på skönhetsbloggarna i detta nu så kanske har ni redan hört talas om den eller rent av testat själva? Jag har ju redan kört en omgång så kände att nu var det dags igen för det var ett tag sedan sist!
 
Lite nervöst även fast jag provat innan då jag tillhör den kategorin av människor som har jäkligt mycket småhår i ansiktet och av recensioner att dömma kan det då kan göra rätt ont att ta bort masken eftersom håren åker med, haha. Men what the heck, vaxning på köpet är inte fy skam. Sedan stod det faktiskt på förpackningen att man kunde avlägsna den med varmt vatten också, skönt att veta.
 
Resultatet: Jädrar ett sånt happy face jag levererar i dag, haha.Jag är nöjd! Huden känns fin, len och framför allt REN. Jag har inte mycket men några pormaskar och de satt som en fin påminnelse på baksidan av masken när den åkte av! Så för mig en mycket bra påminnelse om att det nog kan vara bra att djuprengöra ibland, så att den där braiga krämen man köpt får en chans att göra sitt jobb.
 
Vill ni också prova den här ansiktsmasken får ni 30% rabatt i samarbete med MayBeauty om ni anger koden: agnesfacemask30! Testpaketet  innehåller fem masker, pensel och hudguide och kostar vanligtvis 249 kr, med rabatten får ni allt för 173 kr! Mer om hur ni beställer kan ni läsa HÄR.
 
Puss o kram ses på stan!!

 

Rekommenderade inlägg