Tacksamhet!

image

En kollega opereras, en annan får negativt sjukdoms besked, en flicka gråter ohämmat på Gustav Adolfs Torg, jag går fram och klappar henne på kinden något jag aldrig gjort på en främmande människa, 600 ensamkommande flyktingbarn anländer till Malmö central nästan varje dag, en fick ett barn med en CP- skada, epilepsi och total nedsättning av muskler och enorma problem med slemmet! Jag gråter, jag gråter ohämmat, jag tittar på mina och fattar att det är ett lotteri, man vet aldrig, aldrig någonsin förren de är ute, jag är så oändligt tacksam över dem! Jag är så oändligt tacksam att vi är vi, att vi kämpar och aldrig någonsin ger upp, jag gråter, gråter så mycket över alla som inte har det bra, alla barn som lider, alla barn som inte får kärlek, över alla barn som far illa, över alla som inte får en puss och tusen till varje dag, som ingen stoppar om, jag får ont i magen, vill kräkas, inte vara med! Vill att hela världens barn ska ha det bra! Vill att min vän blir frisk, vill att en av de coolaste och smartaste jag vet blir frisk, vill att alla ska ha det bra, gläds åt mitt positiva cancer besked men det är smolk i bägaren kan inte känna 100% glädje, känner tacksamheten men det stannar i halsen glödjeskriket efter 6 månaders oro! Är orolig för mina vänner, tänker på dem, sänder och mobiliserar kraft till dem och ni mina vänner ska veta hur mycket jag tänker och ber för Er!

ingenting spelar roll om du blir sjuk, ingenting förutom kärlek, familj och vänner och jag tänker att om du är ond vidrig och empatilös så kommer du få ligga där ensam och rädd på din bädd, jag tror på karma mer och mer! Jag tänker på Er så ni vet!

puss puss o tänk på att vara snälla, hjälpa varandra och andra! Inte bara handla handla handla konsumtions saker handla mot varandra istället!

5 kommentarer till “Tacksamhet!

  1. Ja så rätt , det enda som betyder något är familjen . Jag känner också en oerhörd tacksamhet över min familj , kärlek till alla !

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg