Skepparpsvingård, en fantastisk Fuffe och världens bästa Emma del 1!

image image

Ja vad ska jag säga? Vi var 35 bloggare inbjudna till Skepparps vingård av Emma a.k.a Attvaranågonsfru, vi blev hämtade i en buss med discobelysning värdigt vilket disco som helst, den bästa och sötaste trubaduren Theo som sjöng allt vi önskade utom Dr Alban och eurotechno var han heller inte så vass på, godaste maten från Johan P, den godaste cider jag druckit från Skepparps vingård, de bästa tjejerna och så Emma då!

vi åt, drack och skrattade efter någon timme var vi framme, framme på Skepparps vingård och där väntade Fuffe som äger den med varma kramar och iskallt vin!

det minglades och pratades och bekantades en stund sen var det dags att gå ut och ta på sig ögonbindel och åka traktor längs en liten väg ner till den vackraste av äppellundar, finns det något finare?

väl där väntade överraskning och en mycket kär sådan, min pappa som alla skulle måla av med riktiga dukar och akrylfärger, resultaten var varierande jag hittade en själsfrände i Gunnsan- vi två skrattade mest för måla det kan jag inte!

efter en stund i kyla och regn vandrade vi ner och tittade ännu närmare på äppelodlingar så fulla av vackra äpplen och alla dessa kvinnor!

finaste bästa Inredningsfrun var min vapendragare men andra fina fina bekantskaper stiftades och det är alltid härligt när det klickar! Inte så ofta nuförtiden men ibland så!

Jag måste sova nu, del två kommer i morgon men hjärtat är fullt av Emma, Fuffe och alla fina tjejer!

på återseende!

pusssssssssss

 

 

3 kommentarer till “Skepparpsvingård, en fantastisk Fuffe och världens bästa Emma del 1!

  1. hej hjärtat! en än gång, så himla roligt att träffa dig och få lära känna varandra lite bättre. Jag tycker du är hur himla härlig som helst och jag hoppas vi kan ses snart igen! kram på dig!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg