Måndag och det kliar!

image

Det är måndag och även om de senaste dagarna lagt sig som helande bomull runt mitt hjärta kom den som ett brev på posten 06:30! Är det inte konstigt, ångest fy fan vad det kliar och är jobbigt! Min kliar jättemycket och sen mår jag illa! Nu tänkte jag att jag skulle försöka tänka positivt idag och vara glad det är ju måndag och allt!!!

På bilden ser ni Skepparps vingårds fantastiska flaskjästa äppelcider som smakade underbart! Jag har ätit äggmackor och druckit massa latte, ska snart göra mig anständig och ta mig iväg till jobb!

i morgon ledig och det hjälper lite!

vi hörs!

puss o kram

2 kommentarer till “Måndag och det kliar!

  1. Hoppas att det slutat klia idag! Jag har funderat mycket på det här med att man ena dagen kan må som en prinsessa och andra dan så är det bara piss, vad är det som händer i en? En klok människa sa till mig att det var okej att det inte var lattja lajban hela tiden men det är svårt att tänka så när det är lite mörkt eftersom det är mycket roligare att ha det fint och må bra än tvärtom. Ha en fin dag!
    Jag skulle ha pratat mer med dig i lördags men det blev inte av, ibland känns det lite konstigt att träffa människor man inte känner och börja prata:)

    1. Hej!
      Vi ses ju lite överallt, nu senast på torget! Ja det är så sjukt det där med att må dåligt och ångest, jag vet varför jag just nu är full av ångest men ibland kan man inte skriva ut allt, min ångest anländer punktligt nästan varje dag och jag hatar den men den påminner mig också om att nu är det inte bra Agnes- tid för att säga Stopp! Jag antar också att jag på något sätt är en överlevare för hade jag kunnat hade jag lagt mig ner och krupit under täcket- men det gör jag aldrig utan jag reser mig upp och försöker leva, sen håller jag Z och R i handen och den värsta ångesten skingras, men jag vill må bra och förhoppningsvis gör jag det snart, mycket snart!!!!
      Ja vi skulle pratat mer men jag har kommit på något tråkigt om mig själv- att jag blivit lite blyg och rädd för att liksom sticka ut, varken kan eller får ändan ut att springa runt och prata i stora grupper, så var det inte förr men det har många orsaker men det platsar inte här!
      Stor kram o jag ska bli bättre på att prata!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg