Tisdag och vi tar det lugnt!

image

Tänk när man vaknar tätt omslingrad med ett litet barn nära nära, man vaknar till mannen har redan gått och insmygandes kommer barn nr 2, man ligger kvar, myser och tittar film, mamman gör sig en latte och tar med in, en börjar prova kläder och skor och det slutar med pälsboa och ballonger i sängen, det är då man fattar vilken jävla ynnest detta är detta med barn, denna kärlek som borrar sig in så djupt i själen och så stark att den ibland gör ont, att ha ett hem som är tryggt och varmt och när vi blir hungriga går vi till köket menimage vilken tisdag va? Det kan ju bara bli bra! Idag är en dag utan måsten och ingenting inbokat, så vi ska en liten stund till lekan och sen måste vi förbi Emporia en liten sväng tyvärr ogillar att behöva åka dit när jag är ledig!

Nu ska jag dricka upp min latte och mysa vidare!

puss o kram ses på stan

 

Rekommenderade inlägg