Att få träffa fina Fnulan igen!

image

Fnulan som egentligen heter Malin och bloggar på Femme med Hannah Graaf och gänget, vi hittade ju varandra på eventet på Skepparps vingård och jag tror vi någonstans där hittade plats i varandras hjärtan, ni vet när det klickar ju, och ikväll hade Hannah Graafs klädes märke Fme Collection event på Marty stores här i Malmö, och jag och lilla Z pinnade dit mest för att krama Hannah och Fnulan faktiskt och såklart titta på de fina fina kläderna, jag har köpt både till mig själv och lilla Z och gillar dem starkt!

så nu fick vi kramas, pussas och mysas en stund och lilla Z kan ha ätit upp alla salta pinnar som fanns och hon använde podiet till modellerna som ritbord och hon var ganska sur på Peter Hannah’s man när han ville låna podiet till modellerna!!! Det första hon sa till Hannah var även när vi kom att jag dricker faktiskt inte vin- ehhh ok!!!

barn är bäst och de bästa isbrytarna som finns iallafall i de flesta lägena! Hur som haver vi har tankat kärlek och fått inspiration så här en vanlig onsdag och det är inte fy skam ju!

Tack för ikväll!!

puss o kram

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att få träffa fina Fnulan igen!

Comments are closed.