Korvstroganoff och dansstopp!

image

Här har vi ätit korvstroganoff på sonens begäran och nu har vi haft dansstopp och danstävling med poäng, R vann överlägset! Så nu är vi av naturliga skäl slut som artister och har kraschat i soffan där vi moffar lite smågodis- tog nittio procent mintgodisar så vi delar inte riktigt, hahahaaaa! Mycket strategiskt gjort av mig.

Efter min fantastiska frukost i morse som tog lång tid att äta så duschade jag och städade lite för att möta upp mannen för familje konferens och den var sjukt givande, bestämdes ett och annat vill jag lova, intressant och givande att ha lite konferens med mannen sin!

Efteråt loggade vi in i bilpoolen vi använder oss av som är världsbäst Sunfleet och körde runt och hämtade upp saker från M’s senaste plåtning och så lyckades jag muta mannen att köra mig och hämta upp barnen på både dagis och skola, väl hemma ville ingen följa med och handla så det blev lite kamp och så blev jag väldigt ivrig att börja julpynta så sen tog det två timmar och jag glömde laga mat så det blev lite sent, men sån är jag om jag fastnar i något eller om jag ska fixa massor då blir det kaos- diagnos på det?

resten av kvällen blir chiling och mys för hela slanten!!

pusssssss

Rekommenderade inlägg