Oj oj oj……

image

Allt var perfekt, tills jag gick till postombudet 45 min innan jobb för att hämta mina skor jag beställt och de av oförklarlig anledning skickat tillbaka dem så nu står jag på jobb i Uggs istället för lack loafers, min nyckel är skev för någon har försökt pressa in den i ett lås den inte passar i, alla är försenade och allt är rörigt! Så vanemänniska som jag är så blir det snurrigt när allt är rörigt, så nu äter jag lunch och försöker andas…….

idag kan man lämna julklappar till behövande barn vid Mobilia mellan 12-16 inne på köpcentret mitt emot Panduro, det skall vara nya saker och ifrån 2 år och uppåt, att tänka på i denna köphets!!! Jag och mannen kommenterade igår att vi är så ensamma om våra tankar kring julklappar till våra barn, lite och bra saker de har redan allt!!!

puss o kram ses på stan……

Rekommenderade inlägg