Jobba, springa, jaga och komma hem och mysa….

image image

Idag var minst sagt kaos, så jävla mycket folk, varmt och bara paket inslagning och årets äckligaste matlåda, prinskorv, ris och chili majjo!

lyckades lokalisera två av fyra paket som är borta till R, hann köpa morgon julklappar till barnen, värdinnegåva till svärmor och handla bubbel på systemet som jag dricker nu. Har slagit in allt, mina föräldrar är på hotellet och nu ska jag försöka njuta i två dagar!

idag kom en av mina läsare in och handlade och hon var så fin och besvarade min fråga jag ställde häromdagen, hon jobbar i butik och jobbar sitt vanliga schema!!!!!!!!!!!!

idag gick jag till jobbet utan smink, prioriterade att sova länge och tyckte jag såg ok ut, det första vår städ tjej sa till mig när hon såg mig- guuuud vad har du gjort? Du är helt vit i ansiktet!!!! Omg är det så hemskt? Kul att höra som första mening på morgonen!

tur man är hårdhudad och inte blir ledsen, men lite osäker blev jag!

i morgon ser jag fram emot sovmorgon och bara mys, vi ska inte äta julmat tydligen utan kalkon och det låter underbart!

har bestämt att 2016 ska bli mitt bästa år, ska ta hand om mig själv, träna och inte sluta träna, äta rätt igen, att du ska försvinna och att karma slår tillbaka med full jävla kraft!!!! Fy fan säger jag bara!

finns inte ord jag är ordlös!

pussssssssssssssss

en riktigt God Jul önskar Jag Er alla och hoppas ni som tittar in fortsätter titta in- och kommenterar lite det betyder så mkt och det har varit lite skralt på sistone!

Rekommenderade inlägg