God jul alla läsare!

image

Jag vaknar alldeles för tidigt och har kliande ångest, det är du, allt är ditt fel! Drömde även om löss och det var en så verklig dröm att jag trodde det var på riktigt när jag vaknade, jag som skulle ha sovmorgon! La mig vid ett i natt vilket är sent för att vara mig, men om jag ska vara ärlig är det rätt härligt att vakna först, få en stund i tystnad, tända granen och äta i lugn och ro helt ensam!

hur som haver, var tacksamma över livet, var tacksamma över allt vi har- hem, mat, kläder på kroppen, jobb och det överflöd vi lever i!

Vi har köpt några klappar var till barnen och det är alldeles lagom, R har bara önskat sig en målvakts hjälm och speciella lag tröjor från olika lag i NHL and that’s IT och lilla Z önskade ju sig en trumpet och att hennes favorit fröken skulle fira med oss!

Jag har även i år skrivit under på en Vit jul, eller skrivit och skrivit men gjort ett val och det är det lättaste för mig som typ inte dricker längre och jag gör det inte för att jag inte inte kan hantera alkohol utan för alla barn, inte bara mina egna! Jag dricker Cola zero idag och det blir jättebra för idag är inte min dag utan alla barns dag!

tur även min familj och min mans familj är otroligt måttliga med alkohol så det finns nästan inget att tillgå en dag som denna och drycken är inte i fokus, idag bjuds det bara på lättöl till dem som vill ha till middagen, kalla oss tråkiga och jada jada att rätt dryck till rätt mat och att alkohol kan vara jättegott. Sant, jag älskar ett glas bubbel men ska jag dricka ska det vara något jag verkligen tycker är gott och det är inte alltid man blir bjuden på det rätta och då kan jag lika väl hoppa, sitta och dricka vin jag inte tycker smakar underbart är meningslöst och nu idag hoppar jag med glädje över det, mina barn vet vad alkohol är och att man kan dricka med måtta, de har sett mig med ett litet glas vin många gånger men idag är det vit jul som gäller!

 

en riktigt god jul önskar jag Er alla!

pussssssssssss

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “God jul alla läsare!

  1. God Jul fina Agnes! -Tack för en jättebra blogg! Hoppas du får en supermysig julafton med nära och kära! Jag ska strax dra till min bror här i Norge och fira jul med 5 barn, 8 vuxna och massa god norsk julmat. Kram kram

  2. Du har så rätt, man skall bara dricka det man själv väljer om det så bara är kranvatten med en citronskiva.
    Hoppas Du tar Dig tid att vila och bara vara. / Stina

  3. God fortsättning på julen! Härligt att höra dina sunda tankar kring barn och alkohol, önskar fler gjorde som du.
    Önskar att ditt ångestskapande ”spöke” försvinner och att slutet på 2015 blir gott för dig och dina nära och kära!
    Kram P

Comments are closed.