Totalt däckad av Allt!

image image image

Jul, jul var totalt däckad kvällen innan julafton men mös på ändå som fan med att slå in det sista och vara uppe länge, en får ju kämpa på! Julafton vaknade jag fucking 06:30, mardrömmar men höll mig vaken till halv tre på natten efter en fantastisk julafton! Supergod kalkon, massa mys, Cola zero och en supercool tomte, prat och häng! Det var så himla trevligt, dagen efter sov vi till tio och sen kom mina föräldrar och hängde hela dagen, vi handlade , mamma hjälpte mig att tvätta lite och vi åt hämtmat och så julbakade min pappa med barnen! En lite smärre urspårning då vi tyckte Z flygplan såg ut som en snopp och sen skulle det bara göras ”flygplan” hahaaaa vi skrattade så vi dog!

det känns överallt att man inte haft så mycket ledigt, jag är däckad, dödstrött och vill bara vila och idag vaknade jag sjuk och har jobbat med feber hela dagen, jag vill inte vara så här trött! Idag på jobbet var det inga pigga själar direkt inte konstigt när man ska upp i ottan en dag efter julafton!

på kvällen la jag mig tidigt skulle upp 06:30 idag så jävla Fab!!!!!!!! Not! Det är en sjuk värld vi lever i istället för att vara med Sina nära och kära springer alla i köpcentrum, det är absurt och idag berättade chefen att nästa år börjar rean 08 på morgonen och kvällarna veckan jul ska det vara öppet till sent senare än 20- VI SES!!!!

över min döda kropp jag skulle gå ut den 26 för att handla rea, aldrig! Då skulle jag krama mina barn!

pusssssssssss

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Totalt däckad av Allt!

 1. Körde förbi Emporia strax innan tio idag. Så sjukt långa köer in överallt. Två saker, hur fasen kan folk konsumera så jäkla mycket? Och som du skriver, verkligen, är det detta man vill dra runt sina ungar på?
  God jul!

  1. Nej mina barn ska inte dras runt i köpcentrum! Min man hade åkt skridskor med dem i timmar igår och avslutat med bio för att sedan gå hem och laga en underbar köttförspaj som stod klar när jag kom hem!
   Idag är det hockey matcher hela dagen och de stack 07 och kommer hem vid fem!
   Hörde en man igår i butiken som stod och pratade med barnen om hur många tusen lappar de hade använt till julklapparna!!!!!!! Och så på det igen! Behöver man så mycket saker???

Comments are closed.