Leeeeeeeeeedig dag….

Z och jag vaknade samtidigt och vi körde tekalas i köket för alla gossedjur och så hade vi Elsa låten på repeat, vi försökte vara tysta så vi inte skulle väcka R som gått upp vid sex varje morgon här på senaste för hockey träningar! Vi kör även en ledig tisdag idag, då kör vi rens och rens och rens! Lika bra det eller hur? Det är också hockey träning idag och i morgon och nyårsafton kör jag jobb sen ledig i tre dagar!!! Skulle varit fyra nu är det tre, men ack så skönt med tre dagar!

det regnar idag igen tyckte jag hörde något om snö?? Var då? Kan vi inte få en vit vinter, jag älskar när det är snö på riktigt!

jag skulle gått ut och köpt kaffe på Nespresso idag men har fått order av mannen att jag ska stanna hemma mellan 12-15 och vänta på en mega stor överraskning!!!!! Omg, vad är det?

skriver senare vad det är! Är sjukt spänd!!!!!

pussssssssss

Rekommenderade inlägg