Nyårsafton 2015

image

Gott nytt år alla mina fina läsare och som står ut med mina inte alltid så glada texter, massa ångest och tårar men ni är några trogna som stannat! Tacksam in i själen är jag och det gör mig varm in i hjärtat att ni står ut och skickar små meddelanden till mig!

2015 har inte varit ett bra år alls, många katastrofer men vi står pall, vi står starka och vi har varandra och det gör ju i mångt och mycket att jag orkar kämpa på, att jag varje dag orkar resa mig och kämpa, mina skruttar som gör livet värt att leva så nu har jag bestämt att 2016 ska bli Fab, allt skit ska ut, du ska definitivt ut ur mitt liv långt långt bort och vi två min älskade ska göra förändringar det kan ni tro!

kärlek på den och gott slut nu alla Fina!

puss och hörs 2016 igen

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Nyårsafton 2015

 1. Riktigt bra inställning fina Agnes.
  Inte för att jag vet vem ”han”den där är,
  men ingen ska få ta så mycket plats i någons liv om ”han” bara är ond.
  Hoppas allt gott till dig och din familj.
  Tack för en ärlig och fin blogg.
  Kram Anna

Comments are closed.