Slapp, slappare slappast….

image

Vi firade i all stillhet, åt när vi ville, åt vad vi ville, drack Magnum Pommac typ 3 liter, sov en stund, tittade på film, gick ut till tolvslaget, det regnade lätt, pussades, gick hem igen och la oss i en hög i soffan och skålade i ännu mera Pommac, somnade vid halv tre hela bunten och vaknade vid tolv idag en vaknade vid ett, sen har vi rasslat runt hela dagen, jag har rensat, rensat, och tvättat 10 maskiner, bäddat rent i alla sängar, ätit julmat till lunch och taco till middag, druckit sjuttio elva latte, spelat tv- spel, tittat på tv, tittat på film men framförallt har vi varit tillsammans hela dagen hela tiden, det är det viktigaste! Så otroligt tacksam över min familj och så glad att jag ger mina barn de förutsättningar jag gör, glad över våra val och värderingar, så otroligt in i märgen glad att vi är vi!

att vi ofta väljer vår väg och då ibland ganska ofta står ensamma kvar men övertygade om att det är det rätta! Såg så många berusade människor och föräldrar igår ute och det är så långt från oss, mina barn ska aldrig någonsin vara med om att vi blir berusade eller fulla med dem ej heller i största mån de vi umgås med!

så nu blir det ännu mera mys och i morgon kommer två favoriter över och hänger en stund!

jag välkomnar 2016 av hela mitt hjärta och hoppas på lite flyt, det var ett tag sedan!

pusssssss

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Slapp, slappare slappast….

Comments are closed.