Torr som ett fnöske…..

image

När det blir typ en minus går hela jag sönder, så jävla torr att det är galet! Mitt hår är värst, seriöst, man tror jag har mjäll, grov mjäll och det kliar, sover med den fetaste fot masken från Kerstin Florian i ansiktet och håret ja det vet jag inte vad jag ska göra med! Får de sjukaste ångest attackerna och tänker på tonåren när jag hade så mycket eksem i hårbotten och skämdes döden varje dag och ingen fick röra mitt huvud, kammade mig ett par timmar varje morgon och kollade pluppar som jag döpte dem till med en spegel som var outstanding och min allra bästa vän i många år, ja det var hemskt! Kände lite så idag när jag stod på jobb med hela huvudet fullt av pluppar och i mitt mörka hår och tänkte att alla kunder såg det! Så nu har jag duschat och smort in mig och laddat upp med mask över allt och ska snart sova!

Idag åt jag varmrökt lax till lunch och det är verkligen smarrigt och medan alla var i köpcentrum- hej jag har inget liv så var min familj på en liten sjö och åkte skridskor som sig bör en röd ledig dag när vi väntat och väntat på snö då åker man väl inte till köpcentrum????????? Ni fattar inte hur många små barn som gallskriker i butiken varje dag, varma, trötta och uttråkade!

jag går aldrig runt med mina barn i butiker, aldrig, det är Max fem minuter om vi ska köpa något, ärenden gör jag nästan alltid själv och vi är aldrig alla fyra och går runt runt runt! Det är ju olika men det är inget jag vill ha med mina barn på!

nog om det kommer aldrig sluta förvånas, klart man kan gå i butiker men inte ned små barn!

har noggrant gått igenom min garderob och har som sagt skänkt mer än hälften, så nu vet jag på ett ungefär vad som saknas:

en liten vit skjorta

en kort snygg oversize kofta

korta Uggs

fler randiga tröjor

jeans som är ankellånga

sen är garderoben klar! Med min halverade lön så tar det lite längre tid nuförtiden men sakta men säkert så, botox typ tre kilo står allra högst på listan men det är sjukt dyrt så där vet jag inte men har inte gjort på ett eller två år och fy fan vad det behövs, omg!!!!!!

 

om det finns någon vänlig själ som vill skicka hit botox så, komsi komsi!

 

pusssssssss

 

 

5 kommentarer till “Torr som ett fnöske…..

  1. Hej, har också rensat min garderob och min lista på vad som behövs ser ungefär ut som din, nyfiken på om du hittar vad du behöver?!
    Jag är äldre än vad du är och mitt ansikte har verkligen börjat att falla ihop men botox? Njaa, har läst om kosmetisk akupunktur, något du hört om? Och tack igen för en uppfriskande blogg!

  2. Har samma problem med mitt hår/hårbotten som du, det har blivit lite bättre sedan jag slutade använda hårshampo. I stället använder jag ett Cleansing Balsam från Matrix, det kan kanske vara värt att prova? Och nej håret blir inte fett eller smutsigt av att inte tvätta det med vanligt shampo 🙂

    1. Tack från hjärtat! Ska se om man kan komma över ett litet prov så man inte köper en stor flaska och så fungerar det inte! Kram

  3. Kommer också med ett tips för hår och hårbotten. Ibland är det varken en själv eller schampo/balsam som det är fel på utan vattnet. Och då kan det bli både torrt, ”pluppar” och allmänt irriterad känsla. Hårbotten håller ett något lägre ph-värde och vårt vatten är ofta basisk med rätt höga ph-värden, ibland även mineralhaltigt och det kan bli en knepigt kombination. Mitt tips heter sålunda äppelcidervinäger! Efter att du sköljt ur schampo och balsam tag ett litermått med 1-2 dl vinäger och resten vatten och skölj med det en sista gång. Annars ta och massera in några droppar direkt i håret. John Master Organics säljer också en hårvinäger.
    Har du självfall är inpackningar bra, liksom en bra hårolja. Märken är väl vad man själv tycker är bäst. Jag kör schampo, balsam och inpackning från Matrix (deras grå serie), äppelcidervinäger, och olja från Orufluido.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg