Vi kan det där med att bara vara!

image image

Ledig i två dagar, då sover vi ut, håller om varandra, tar det lugnt, äter frukost länge i morgonrock, plockar lite, lagar omelett till lunch ja chillar som fan! Idag skulle vi haft kompisar över men de avbokade trist men så är det, förkylningar som spökar så det blir mys i afton i stället!

jag sågade ner vårt träd till julgran och städade i går det tog en stund vill jag lova! Så nu är julen ute men inte alla stjärnor i fönstren det tycker jag är mysigt att ha kvar så de får stanna länge till! Älskar att ha de tända på kvällen och kura in mig!

vi tog en bia igår och såg den nya filmen Den goda dinosarien och den var fantastisk men även sorglig, Z grät och några andra barn grät också men den får full pott av oss, jättefin film och se den i 3D då blir det extra effektfullt med allt som händer och för att inte prata om naturen omg man tror det är på riktigt fast det är tecknat!

sprang på min fina julklapp igår, shit vad jag är ur form, sprang 30 min intervaller och höll på att dö, annat var det innan när jag sprang varje dag en timme….det var tider det! Maten går bra och igår va vi på bio och jag köpte tio bitar som jag åt men jag övervägde att skita i det, har inte haft sockersug på en vecka och det brukar jag ha så in i Norden men ingenting alls! Skönt, maten är ju lättast vet vad man ska äta och typ KC i allt så det kan jag redan, jag tänker på alla dem som verkligen äter på julen Gud jag tycker min lilla uppblåsta mage är katastrof då tänker jag på dem som ätit massa julmat, julgodis och bullar! Det enda jag unnat mig är smörgås varje morgon och smågodis nästan varje dag, julbord har vi inte ätit, inte druckit alkohol och bakat har vi inte gjort förutom det lilla med mina föräldrar och hälften kastade jag och andra hälften skickade jag med dem!

hörs igen här är massa snö och jag ska dricka mer kaffe nu!

pusssss

1 kommentar till “Vi kan det där med att bara vara!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg