Ledig tisdag och en liten tur….

image

Kaffe kaffe detta kaffe som jag älskar dig eller i detta fall latte men ändå! Idag är skrutt bättre så mycket bättre och ska nog till föris i morgon och busa av sig! Igår frågade min väninna om Z kanske inte lider av periodisk feber? Googlade och googlade och mycket stämmer men verkar klurigt att få diagnos och det gör ju varken till eller från, hon har ju ändå feber! Var tvungen att hämta R i skolan och eftersom Z varit dålig så åkte hon vagn det gör hon inte längre men så tog vi en pw dit och hem! Vi passade även på att hämta mormors nya päls hon införskaffat så den bar vi hem och så får hon den vid senare tillfälle! Så flott minkpäls att jag dör. Så nu hänger den här och väntar på dig!

Nu har jag tränat och kört hantlar sen middag och i morgon jobb! Vakna upp ur drömmarna och kom tillbaka till verkligheten!

later Honeys……

Rekommenderade inlägg