Vardagsrutiner!

image image

Den där första dagen när man såsat hemma ett par dagar och ska så upp och iväg alla- My god hjälp mig, jag trodde jag skulle skrika rakt ut med allt i morse, alla påsar och väskor fulla med allt eftersom Z inte varit på dagis sedan i onsdags och R har sin stora väska och de går så långsamt i sina vinterstövlar att jag får panik!!!!! Hahaaaaa som jag andades jag får nästan panik när det är för mycket och till råga på allt fick Z herpes på munnen från ingenstans för första gången på väg till bussen så hon hade ont och kunde inte äta sin macka, andas andas!

gick 40 min back- program igår istället för att springa och idag har jag ont, riktigt ont och min turkiska yoghurt va slut och det tar aldrig slut på eländet- hahaaaaa! Vilka i-landsproblem Jag har, nä nu gör vi denna onsdag Fab så Fab det bara går!

puss o kram

Rekommenderade inlägg