En ledig dag i min smak-

image image

Minus sovmorgon då men måste ju lämna R i skolan. Någon jag känner som börjar på Z fick iallfall lång sovmorgon, när jag kom hem åt jag frukost och dagens andra latte, läste nya Mama och så tecknade vi länge jag och lilla Z. Tvättade några maskiner och tränade sen begav vi oss ut på stan. Där köpte vi raggsockor, ull- underställ, skidstrumpor, termobyxor och vantar vi hann även med en supersnabb fika på Espresso house med mannen innan hämtning av prinsen. Sen har vi hängt i soffan i en hög i våra nya underställ och ätit korv och glass till middag, älskar att busa! Inte alltid vara så jävla präktig orkar inte det.

Så här ligger vi i underställ och myser ett barn är nattat det andra är ledigt från dagis så Z får vara uppe hur länge hon vill! Så nu ska vi mysa!

pusssssssssssssssss

Rekommenderade inlägg