Som vi hänger denna fredag!

image image image

Började dagen med att gå till optikern jag och Z, hon uppförde sig exemplariskt! Blev ett par runda, lätta plastbågar och ett par superfina stora gråa solisar från Bruns Bazaar med styrka i!

det finns inget stopp på våra tokigheter så vi åt Yoogi boost till frukost med latte till, herregud vilken mamma jag är! Sen shoppade vi skor och rouge och så tog vi bussen till R’s skola och va där prick ett! Efter det hälsade vi på hos vår favvo Nina och där fick någon tag i läppstift när vi pratade och hann måla sig ganska mycket runt munnen och Gud vad vi skrattade och så hade jag lovat att köpa massa kakor och bakelser att fira in sportlovet med så det gjorde vi! Väl hemma fikade vi på finaste porslinet och åt så det sprutade ur öronen!

image image

Mätta kollade vi på Z Barbie film fyra gånger, igår ännu fler gånger sen kom vaktmästaren och fixade vår dusch och bytte typ tio spottar till mig och så gick jag och köpte lampor och bytte ännu fler när han hade gått, lagade även ismaskinen!

gjorde hemgjord pizza till middag och efter den körde jag 40 min backe på mitt löpband och duschade i varmt vatten och firade med att tvätta håret!

sen Skavlan och mys i soffan nu ska vi sova och i morgon ska jag jobba!!!!!!!!!!!

pusssssssssssssss

Rekommenderade inlägg