Söndagmorgon i Love IT!!!!!!

image

Älskar sovmorgon, älskar att vakna efter att ha sovit en hel natt, älskar att vakna upp och något barn kommer in och har lagt sig bredvid och somnat om, älskar att gå upp och dricka latte och äta en lyxig smörgås, älskar att inte stressa! Jag vaknade vid halv nio och Z vid tio, så jag hann dricka latte och titta på tv själv rätt länge, grabbarna är på hockey träningen för första gången på två veckor efter R’s halsfluss. Igår var de på Bella Center på legomässan hela dagen och sen åkte R med våra kompisar hem och tittade på Mello och byggde lego och kom hem sent! Nu var jag inte med igår men de fyra barnen är helt underbara tillsammans, de visar en sådan omsorg om varandra och kärlek att man blir rörd, det är fantastiskt! Härligt med kompisar och barn som man älskar och allt fungerar med.

jag ska jobba idag, i morgon och lite på tisdag sen ledig i fem dagar- underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nä nu ska jag gosa lite till innan dusch och jobb!

mysig söndag på Er- pusssssssssss

Rekommenderade inlägg