Att äntligen sitta ner!

image image

Denna söndag bjöd på sovmorgon som sig bör,   Stor frukost och massa kaffe! Sen gjorde vi oss klara för att gå ut och ta ut pengar och växla till oss femtio- lappar, R skulle på kalas och det är mycket populärt att lägga i pengar, sen möta R och mannen utanför kalaset och byta Ryder mot en såg som skulle till svärföräldrarna! Eftersom R var sen till kalaset pga träning hann jag och Z bara hem och äta lite lunch sen hämta igen! Väl hemma gjorde alla vad de kände för och jag vilade en stund, sen vek jag all tvätt och började tvätta mer tvätt, gick även med glas, papp och sopor, sen tränade jag, duschade och gick ut med hund! Lagom till jag var klar kom mannen hem med mat och alla åt tillsammans och tittade på film! Lagt barn, renbäddat och hängt mer tvätt, nu sitter jag ner!

i fredags gjorde jag rensningar i skåpen och dammsög lister och rengjorde och dammade hela tv- bänken, tråkiga men nödvändiga saker! I går kom vi hem vid fem från träningen  och så var klockan åtta och mello och vi hejade på fina fina Frans, vilken kille, jämför honom med Samir och Viktor, det går ju inte, ödmjuk, väluppfostrad och sköter skolan, verkar inte låta mycket bekomma honom och fötterna stadigt på jorden! Älskart! Samma kille som gjorde pappas låt i mello Fredrik Andersson och två Skånepojkar i ledning, Oskar verkar också gullig!

idag fick vi en gammal köksmaskin av svärmor, den är allt, köttkvarn, matberedare, mixer, elvisp, typ hacka allt i hela världen och den är säkert från 70-80 talet men så gott som ny, vi fick även en Hackman gryta hon aldrig använt och allt i perfekt skick med bruksanvisningar sparade!

 

nä nu ska hunden snart ut igen och det går inte att sitta här och dega!

hatar att behöva gå ut med hunden på kvällen- hatar det! När man vill lägga sig men nej det går inte för hunden måste ut- där är ju lätt en katt att föredra!

pusssssss

Rekommenderade inlägg