Liten liten Z i mitt hjärta!

image

Lilla lilla du, vi kom i säng för sent efter träning och jobb, du letade i mörkret efter dina jordgubbe underbyxor, du skulle dricka, du hostade och hostade sen mitt i natten reste du dig och kräktes överallt, lilla lilla Du! Lilla lilla Du- du vaknade i morse med håret på ända och huvudet på sned, som jag vill skydda dig för allt i hela världen, lilla lilla Du! Så söt, så fin, så busig, så full av liv, så envis, så klok och så himla himla tokigt rolig! Som jag älskar dig!

tur det finns så mycket fint runt en när andra besudlar det, en person som inte förstår när man ber den om att få ha saker för sig själv, som springer runt och frågar andra om mina högst personliga saker, och även berättar saker för andra, som tillslut får reda på det och då i Triumf påpekar detta, känns det bättre nu när du vet? När du lyckades till slut? Vad ska du med det till? Intigritet vet du vad det är? Du har trampat på mig, du har gjort övertramp på min personliga sfär du har gjort intrång, men du vet inte vad allt detta är, det saknas hos dig! Du vet inte vad dessa ord betyder inte ens om du slår upp vad de betyder! Du har ingen som helst aning om vad fan du gör!

karma karma karma, ger man skit, gör man skit får man skit tillbaka och ju mer skit och ondska man ger desto mer får man tillbaka!

och alla ni som är med på dessa sjuka saker är medskyldiga!

peace out!!!!!!

Rekommenderade inlägg