Jag är mållös!

image

Ända in i det sista, men när det börjar gå över lagar och regler då är det inte kul längre! Vi vabbar vidare efter kräksjukan här hemma, solen den skiner men vi har varit inne, idag tror jag vi kan ta oss ut en stund!

Varför ska det vara så svårt att hitta snygga skor till små killar, fy fan alla skor är enligt min mening töntiga och fula, de måste vara snygga, lätta att ta på, vara snabba och så måste man kunna lira boll i dem!!! Tror aldrig mina barn haft praktiska skor utan jag har alltid gått på utseende före, enda gången är på vintern när det är kallt då har de haft Sorel vinterkängor och de är inte snygga, de är tunga men sjukt varma! Måste leta vidare, inte ens riktigt hittat på nätet i de webbshoppar jag brukar handla hos!

i natt välkomnade vi lilla Chloe’ som kom ut med raketfart!

puss o kram

 

 

 

 

2 kommentarer till “Jag är mållös!

  1. Hej!
    Tack för en bra och intressant blogg som jag läser regelbundet.
    Vad jag saknar är kommentarer. Har du valt att ta bort dem? Ibland känns det som om man skulle vilja skriva till dig (och da INTE något elakt eller kritiserande!) men det verkar ju inte ga!
    Önskar dig och din familj en trevlig lördag; med eller utan jobbande!

    1. Hej hej!
      Du kan och får kommentera hur mkt du vill- tror inte jag har så många som kommenterar! Jag godkänner och läser alla kommentarer snälla som elaka!
      Så bring IT on!
      Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg