När man tänker efter!!!

image

Och livet susar förbi, formligen i raketfart, helt plötsligt har R börjat gå ut med hunden, alltså helt själv, dottern har 27 i skor och sonen hade växt 5 cm på typ två veckor- Hallo vad händer?  Mina tider är bättre, jag är hemma mer men livet det susar förbi, jag hinner inte allt jag vill, jag bortprioriterar mycket men ändå! Sist jag och mannen hade barnvakt var förra sommaren och det är ju ett tag sedan, livet! Detta pussel och trussel, besvikelser, glädje, förväntningar och förhoppningar! Det är underbart men jag undrar hur det ska kännas? Känns det? Jo visst fan känns det, när man ibland bara vill lägga sig ner och skrika för att man är trött, när man önskade någon annan tog tag i saker när man önskade man hade dubbelt så mycket tid! Då känns det! När dottern håller en i handen och när pappan i familjen berättar för R att mamma gjort botox och han undrar varför du som ser ut som en liten flicka mamma, när de kramar en hårt, när man går alla tre hand i hand och när jag tänker på att de växer upp då känns det så förbannat mycket, kärleken värker den gör ont ibland för det är så himla mycket, då känns det!

kärlek!

image

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “När man tänker efter!!!

  1. Stort gilla på detta! Känner igen mig kraftigt i det du skriver minus botox:)
    Livet är en jävla karusell alltså. Då när det är som mest intensivt brukar jag tänka att det är lika för alla. Vi går mer eller mindre igenom samma saker. Det är bara hur vk ser på det som skiljer. Jag kan få lätt panik över att jag inte styr det som händer, över att mina val får komma i skymundan för att barnens alltid går före (nästan i alla fall). Men det är jäkligt roligt också. Mest roligt faktiskt. Ha en fin dag!

  2. Jag förstår precis det där med att kärleken värker! Mina söner är vuxna ( 23 och 25) men ibland när de starkaste av känslor tar över så gör det rent utav ont i kroppen av kärlek ❤
    Jag älskar din blogg förresten ❤💙💚💛💜

Comments are closed.