Att ha haft helg!!

image

Här ser ni dotterns frukost i morse, vi vaknade vid tio, R vaknade tjugo i ett!! Jag och Z gick ut med hunden sen handlade vi frukost och åt i säkert en timme, sen vaknade R senare och då skulle han äta! Barnen badade de var aningens smutsiga- härligt!

igår va vi hos M’s bästa kompis, M jobbade så vi gosade baby i nacken och åt pizza och drack iskall chablis- ja jag drack alkohol igår, väldigt måttligt men det var gott, tack gode Gud att jag drack massa vatten och ingen ångest heller! Jag jobbade igår på dagen och idag ledigt och det har innefattat städning av hela lögenheten, tvätt, sortering och ommöblering på Z’s rum! Nu är jag slut som artist och dricker latte, packar väskor, lägger fram kläder och gör matlådor!

livet alltså! Detta vidunderliga liv!

image image

Nu chilla och sen hämta sista tvätten- det regnar ute och vi myser!

pusssssss

Rekommenderade inlägg