När tiden inte räcker till!

image image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När man skriker rakt ut när man inser det är den 21 helt plötsligt och allas våran Böna fyller år och tyckte det var igår mamma påminde om det!! Det var det inte! I morse blev det ingen sovmorgon då R skulle på ett okristligt tidigt kalas, och vi även skulle hämta en kompis på vägen! Vi hade inte heller ätit något och innan vi gått igenom katastrof utbudet inom fika så höll jag på att dö av hunger, tillslut fick vi frukost!

sen tillbaka och hämta grabbarna, hem med dem till kompis, Ikea, Plantagen, handelsträdgårdar och slutligen komma på att vi ska byta rum med sonen och han ska få helt nya möbler och som ett nytt rum plus att vi skulle göra om hela balkongen till vi kom hem och insåg att vi har världens minsta balkong och bestämde oss för att skita idet! Vi har nyttjat den 3 gånger på 3 år då den är typ livsfarlig på köpet också!

så hämta hem alla barn och innan det en runda på mannens förvaring och hämta lite där, sen hem och börja packa upp och fixa för att krascha i en soffa- livet!

i morgon ska det hängas med de bästa vi vet och några till, men det är i morgon det!

pusssss

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “När tiden inte räcker till!

Comments are closed.