Varför är människor ihop egentligen??

image

Jag tycker det är sjukt intressant varför människor är ihop? Varför har man en familj när de flesta bara gnäller och klagar på sin partner, var man än är där det finns par/ familjer så hör man diskussioner, gnäll, tillsägelser eller annat irriterat, varför är det så? Är det så att egentligen så ska man vara själv, fast hur ska då världen fortleva?

Hur många par är genuint lyckliga? Hur gör man för att hitta en väg där båda har det bra, där är alltid någon som har förväntningar eller tankar om hur det ska vara som känner sig förbisedd, eller inte att man får det som man vill, man måste hitta vägar att mötas på, man måste inse fakta och inse vad som är realistiskt och rannsaka sig själv, lära känna sig själv och se på vad man själv tillför och kanske inte bara klaga på den andra, alltför många har för höga förväntningar och jag tror genuint att människor inte klarar av vardagen tillsammans och att människor generellt har svårt att ha ”tråkigt” för livet det är tråkigt ibland! Livet är inte bara kul och massa fest, för vissa är det säkert så men väljer man familjelivet är det i mina ögon viktigt man försöker komma fram till vad det är man egentligen förväntar sig och vad man själv vill putta in i förhållandet och man har det precis så kul som man gör det! Jag tycker det verkar svårt för människor just det här med att vara ihop för varför bråkar, gnäller och skiljer sig människor? Och när de skilt sig bråkar de ännu mer och mest om barnen och baktalar varandra!

Vi har efter 15 år liksom gnuggat pusselbitarna så mycket att vi vet rätt mycket, väljer våra strider och försöker tillgodose varandra, men vår viktigaste sak är att vi alltid kämpar, aldrig tänker att det blir roligare någon annanstans, och som sagt vi väljer alltid familjen, alltid! Annars tror jag man lätt hamnar i min och din, och är man ständigt ute på vift så har man inte mycket familjetid kvar och annat är liksom viktigt! Alla gör ju som de vill såklart men tycker det är sjukt märkligt att de flesta bara låter sura, gnäller och har synpunkter på varandra var man än är, speciellt barnfamiljer!

vad hände med lyckan och lite förståelse för varandra!

peace out!!!!

Rekommenderade inlägg