Back and forth back and…..

image image

Luftade mina kritvita ben igår och åt min hemmagjorda granola, lite så! Men det går ju bra det med! Idag har jag byxor på och känner mig mer hemma, kände mig fruktansvärt ful igår så idag kör vi säkrare kort! Försöker analysera min trötthet, M säger att man blir tjock och ännu tröttare när man sover så mycket som jag gör!!!!! Vet inte vad jag ska svara på den, men är alla människor trötta? Är det livet, barnen allting eller är jag bara en trött människa? Inbillar jag mig? Orkar jag mer än jag tror, tycker jag är tröttare nu än för två år sedan!

är det tiden på helvetes affären som gjort mig tröttare, blir jag pigg en dag?

ja vem vet? Inte jag! Jobba lugnt vi hörs igen mina vänner

pussssssssss

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Back and forth back and…..

  1. Hei:)
    Tror det er helvetesaffæren som gjør det! Nå når du endelig kan slappe av psykisk tar det en stund før kroppen følger med:) Blir nok pigg en dag:) Jeg snakker av erfaring:) Lykke til:)
    Mvh Lise

Comments are closed.