Var e ni?

image

Var e ni? Jag vet att säkert några har försvunnit för att jag inte skriver varje dag- helt förståligt men var är ni andra? Har ni alla övergett mig? Hoppas inte! Jag är ledsen att jag inte skriver varje dag, jag är ledsen att jag inte har så många saker att skriva om mer än mitt liv och familj och det är inte så spännande – bara verkligheten. Verkligheten är inte alltid så spännande men för jävla härligt för jag delar den med min familj, inte någonstans där de inte är, jag kan inte hur mycket jag än vill och har försökt ha så roligt utan dem, känner mig halv, vill bara hem och kan inte slappna av , vet inte om det är fel på mig? Tycker typ ingenting är kul om inte M eller barnen är med! Ja ja jag kanske blir kul igen om typ tio år eller något!

Så här sitter jag och myser med Z och R efter jobb, mannen är iväg och vi ska ta det lugnt! Ska upp tidigt i morgon och åka på loppis med min absoluta favorit och hennes mamma så får lägga mig i tid!

i veckan som kommer blir det mycket jobb, ska försöka göra lite viktiga ärenden i Danmark, gå till ägarna och be dem lösa problemet med att min förra chef vägrar skriva ett arbetsgivarintyg med rätt information på- tänk om de visste hur deras affär drivs, men för att gå dit måste jag ha styrka, gå till banken och lite annat, får se vad som hinns med!

snälla kom tillbaka alla läsare- var är ni?

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Var e ni?

  1. Ha ha, har inte tittat in hos dig på ett tag – och inte hos nån annan heller för den delen – och just idag efterlyser du oss!
    Kände nog på mig det. Så det berodde inte på att det inte kommer inlägg varje dag.
    Ang kritvita ben så har jag börjat förjobba mina med Dove summerglow.
    Tjohej, Stina

  2. Jag läser dina inlägg varje gång du skriver.Men är dålig på att kometer. Jag tycker precis som du familjen är viktigast.Tänk om fler kunde tänka så.Snälla fortsätt att skriva.

  3. Underbar läsning =)! Viktigt att vara där man mår som allra bäst – du har helt klart prioriterat rätt och det är härligt att läsa att du mår bra och njuter av din tid med man och barn =). / Marie

  4. Kommenterar aldrig någonstans, men jag är här, lite osynlig och gillar det du skriver.

Comments are closed.