Efter sju dagar kommer lördagen….

image image

Men jobb bild och en träningsbild, livet just nu! Har jobbat 7 dagar i rad och är typ död men lite levande, har aldrig skyndat mig hem så mycket, fick typ tjackis ticks innan jag va hemma, hemma där jag hör hemma! När första dagen va nummer ett av sju tänkte jag det här går ju bra men jag märker jag blir äldre och jag blir trött, det blev jag inte för typ två år sedan men nu är jag slut, slut som artist! Innan jag kunde hem skulle kort inhandlas och pengar växlas inför kalas i morgon som för övrigt börjar klockan fucking tio på morgonen- då har mina barn inte ens gnuggat sömnen ur ögonen- jag tycker verkligen synd om alla som har barn som vaknar tidigt, det måste vara jobbigt! Innan nio vaknar man inte på helgen allrahelst mellan tio och elva, det är perfekt!

en gyros sallad senare, en tvätt körd och två burkar Cola zero börjar jag slappna av!

i morgon ska jag och Z fika med min fina J som numera bor I Florida och på söndag blir det fransförlängning och planering av midsommar med favoriterna!

nä vi hörs igen snart jag lovar

pussssssssss

Rekommenderade inlägg