Rädd att leva!

image

Alltså vilka tider vi lever i, jag tycker det blir värre och värre jag vill snart inte vara med mer, lyssnade på någon snubbe i morse på radion som varit kriminell i 15 år och nu slutat, han berättade vad som hade lockat honom, det var ju såklart pengarna och så njöt han av all makt han fick när människor var rädda för honom eller gjorde som han ville, så ledsna föräldrar och massor av dåligt samvete! Vi har en hel drös av människor som inte klarar skolan, de kan inte språket och de som kan språket, alltså våra svenska ungdomar har kanske gått ut gymnasiet men inte med allt godkänt, många kan inte ens söka till gymnasiet för de har inte godkänt i basämnena. Många ungdomar som kanske känner hopplöshet lockas av pengar, snabba bilar och att inte behöva jobba,  vad ska det bli av dem, hur ska de kunna leva i mina ögon ett normalt liv med jobb, tider som ska passas, kanske  dålig lön och makaroner till middag, barn och familj!  För tyvärr det blir svårt att leka king i den riktiga världen hela livet, inte många som imponeras av gangstrar, och tillslut måste det bli patetiskt eller så åker man förhoppningsvis fast och hamnar i fängelse. Är det verkligen ett liv värt att leva, att ständigt se sig om och vara rädd att åka fast?

Även den vita skitnödiga medelklassen skriker efter mer pengar, mer hus, mer klockor, vad är det som händer när någon plötsligt börjar tjäna pengar- köper massa Rolex klockor, nya kläder, resor, byter bil och en massa annat så man tillslut har alla attributen för hur en rik människor lever och ser ut, varför? Är pengar det viktigaste? Förr var bildning högt ansett i samhället idag snackas det bara om risker, Fonder och hur mycket pengar människor har eller tjänar, ofta på ganska tvivelaktiga sätt, man kommer på något smart och så plötsligt halkar man in i något om man har tur.  Är det viktigt att visa att man tjänar massa pengar? För vem är det viktigt? För dig själv eller andra? Är det viktigt att se rik ut?Viktigt att visa att nu jävla flödar cashen in, eller vill man verkligen verkligen ha just Rolex klockor och Andra feta klockor, är det den på riktigt fetaste klockan eller köper man den för att den är dyr och alla kommer fatta man har para? Det roliga är att i den riktigt rika världen köper man inte Rolex klockor för 30000 utan andra klockor för några hundra tusen eller miljoner. Jag har aldrig förstått det här show off beteendet, man köper det man vill ha och så är det så, du ska inte lura mig att just alla saker alla köper vill alla ha!!!! Mer än hälften är saker som hör till jag vill se rik ut klubben och är saker man måste ha! Det viktigaste i livet måste ju vara att må bra, vara frisk, vara lycklig och ha det bra, sen kanske många mår bra av massor av pengar, för mig är pengar enbart frihet, frihet att köpa mig mer tid med min familj, tacksamhet och skönt att ha om något skulle hända! Men vi är alla olika och drivs av olika saker här i livet.

Aldrig har den skitnödiga medelklassen konsumerat mer pengar, varenda en har ny bil och sommarhus och villor hit och dit, vad händer nu med amorterings kravet, om räntan går upp en procent då har man plötsligt dubbelt upp att betala, och vad händer då om man redan lever på gränsen? Inte konstigt det uppkommer klickar av människor som också vill ha feta saker, feta bilar och massa para/cash!

människor slåss, rånar, mördar och framförallt våldtar män kvinnor och så blir de frisläppta, vi hjälper inte varandra, vi pratar inte med varandra vi bara skriker- me me me me me, vi har barn som uppfostras av ständigt ikke närvarande föräldrar, varenda djävla en sitter med telefonen på lekplatsen, i tåget i bussen och pratar inte med sina barn, jag är rädd, rädd att gå ut speciellt om kvällen, rädd som fan för pedofiler, tänker på mamman till trettonåringen som blev våldtagen av en från Jemen där man inte kan fastställa ålder!!!!!! Han fick skyddstillsyn och nu ska mamman, flickan och resten av hennes anhöriga gå runt där i lilla Mariefred och stöta på honom, den lilla killen som våldtog deras dotter men som räknat ut att han måste ändra sin ålder för varför ska den annars ändras, man vet ju när man är född hur många krig man än varit med om, eller vet man inte när man är född! Jag är rädd för bomber och terrorister, att flyga och att vara vid stora folksamlingar, jag vill inte mer! Kan man stänga in sig? Så jävla jävla rädd för vår lagstiftning när 6 små äckliga jävla kuk- svin blir friade för våldtäckt på en flicka, deras vänner har tillochmed vittnat om att de höll vakt så de kunde våldta henne i fred!!!!!!!! Så jävla jävla rädd för vart världen är på väg! Inga väskor, bilar eller andra prylar kan ta bort min sura äckliga smak jag har eller den gnolande oron jag känner!

jag vill inte mer och jag vet inte vad jag ska göra åt det! Det är det som är värst!

1 kommentar till “Rädd att leva!

  1. Suck… Jag håller med om vartenda ord…. Könner ibland att det blir för mkt av allt. Vi måste stanna upp och tänka på vad som är viktigt . Känner oro dagligen för små och stora katastrofer . Vet inte hur jag ska hantera det riktigt. Det finns för mkt ondska i världen nu . Och livet och tiden rusar fram……..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg