Kärlek i en ask!

image

Det går som vanligt inte att ladda upp bilder här, men vad gör det en dag som denna? När man vaknar med sina skruttar och sen går till bagaren och köper frukost som vi äter och sen lägger oss igen i en hög och kollar film och mamman får sova två timmar till, vad gör det då?

image image

Vad gör det när man går på uppstyrd Aw på hotell Renessanc med Hawaiin Tropic och dricker fantastiska drinkar och äter plock-mat med fina vänner, när man sedan går till restaurang Åkern med en annan jättefin människa och äter mat så man svimmar och dricker fantastiskt vin så man är lagom slirig när man går hem, vad gör det då?

image image image

Vilken mat, snabb picklad isbergssallad som man dog för, gris från Båstad som smälte i munnen och en efterätt som inte lämnade något åt slumpen, den finaste personalen och en intapetserad toalett så vacker så! Nära nära kockarna, vid en bardisk med full insyn, så familjärt, så varmt och gediget och inget jävla krusande! Helt underbart och helt i min smak, dit ska jag igen och det snart- Kvarteret Åkern, Nobelvägen 73! Helt klart värt ett eller många besök! Inte bara för maten utan hela upplevelsen! Den lever jag länge på!

Pusssssss

Rekommenderade inlägg